Tennise auhinnagalal tunnustati parimaid

17.11.2018

Reedel tenniseliidu auhinnagalal AMGkuulutati välja tenniseaasta parimad. Aasta naistennisistiks valiti Anett Kontaveit ja meestennistiks Jürgen Zopp. Parimaks tennisehetkeks tunnistati Kaia Kanepi võit Simona Halepi üle US Openi avaringis.

Kokku jagati tennisegalal 26 auhinda. Aasta treeneri tiitli pälvis Märten Tamla. Parimaks tenniseklubiks valiti USTA.

Aasta noortennisti tiitli erinevates vanuserühmades viisid koju Brit Martin, Georg Strasch, Elisabeth Iila, Andreas Sillaste, Anet Angelika Koskel, Alexander Georg Mändma, Katriin Saar ja Daniil Glinka.

Enim kristallpalle kogus sarnaselt eelmisele aastale Martin Karis, kes valiti aasta lastetreeneriks, MK Tennisekool parimaks tennisekooliks ja tema juhitav Veeriku Spordikeskus sai aasta taristu tiitli.

Regionaalse tennise arendaja tiitel rändas Viljandisse. Parimad saviliivaväljakud on Tallinna Kalevi Tenniseklubis. Parimaks harrastustennisistide turniiriks valiti Kuressaare Mercedes Cup.

Parimateks seeniortennisistideks said äsja maailmameistritel kuld- ja pronksmedali võitnud Ilona Poljakova ning pronksmedali võitnud Ivar Troost. Aasta rannatennisisti tiitli võitis Eneli Lattik ja aasta ratastoolitennisisti tiitli Viljar Villiste.

Tennise meediakanali auhinna võitis Eesti Meedia.Tennisealaste teenete eest aastal 2018 tunnustati Evald Kree 100. sünniaastapäeva näituse ja ürituse korraldustoimkonda. Aasta taustajõu karika sai tänavu Aleksandr Areng.

Eesti Olümpiakomitee andis auhinna Peeter Lampile tennise edendamise eest.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad