Ivanov langes üksikmängus konkurentsist, kuid paarismängus võistleb finaalis

08.11.2018

Eestlastest Pärnu Paf Openil 45424023_2209098912436315_2776308212079525888_nainsana konkurentsi jäänud Vladimir Ivanov kaotas täna üksikmängu veerandfinaalis. Paarismängus koos venelase Maxim Ratniukiga jõudis Ivanov sarnaselt möödunud nädalale finaali. Eks näis, kas õnnestub ka sel nädalal võit koju jätta.

Üksikmängu veerandfinaalis pidi Vladimir Ivanov (ATP 804) rinda pisttma Tartu PAF Openi võitja 25aastase ukrainlase Vladyslav Manafoviga (ATP 514).

Avasetis oli Ivanov oma esimeses servigeimis hädas ja jäi 0:40 kaotusseisu, kuid õnneks suutis mängu tagasi tulla ning edasi kulges kohtumine tasavägiselt. Üheksandas geimis Ivanovi servil oli Manafovil kaks settpalli, kuid Ivanov mängis kindlalt ja seadis jalule viigi. Sisul 6/5 õnnestus ukrainlasel siiski Ivanovi serv murda esimene sett võita 7/5. Esimeses setis ei jõudnud Ivanov kordagi murdepallini, Manafovil oli murdepalle seitse, millest kasutas ühe.

Teises setis kaotas kuuendas geimis Ivanov oma pallingu ja Manafov läks murdega 5/2 juhtima. Siiski õnnestus Ivanovil üheksandas geimis vastu murda ja seis viigistada. Eriti põnevaks läks seisul 5/6, kui Ivanov päästis viis matšpalli ja viis mängu kiiresse lõppmängu. Seal läks Ivanov 2:0 ja 4:2 juhtima, kuid siis oli Manafovil rohkem õnne ja kuuenda matšpalliga lõpetas kohtumise 7/6(5).

Ivanov lõi üheksa serviässa ja tegi ühe topeltvea, Manafovi kontole jäi kaheksa ässa ja kaks topeltviga. Murdepalle oli Manafovil mängu jooksul 13, neist realiseeris ta kaks. Ivanov sai kohtumise jooksul ühe võimaluse ja selle ta ka kasutas. Kogupunktisummas võitis ukrainlane 85:80.

Üksikmängu poolfinaalidesse jõudsid kõik neli kõrgeima reitinguga mängijat. Homne esimene mäng peetakse kell 14  Evgenii Tiurnevi (1) ja Martins Podzuse (3) vahel, seejärel on väljakul Vladyslav Manafov (4) ja Sergey Betov (2).

Paarismängu poolfinaalis leidis aset Tartu Paf Openi finaali kordusetendus, sest Ivanov / Maxim Ratnjuki vastasteks oli Šveitsi-Bulgaaria paar Luca Castelnuovo / Vasko Mladenov. Kohtumine oli taas väga tasavägine, kuid seekord saadi võit kahes setis 6/4, 7/6(4). Finaalis on vastasteks vennad Martins ja Janis Podzus Lätist. Paarismängu finaal algab kell 18.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad