Zopp piirdus Bratislava Challengeril avaringiga

07.11.2018

Samal ajal kui jurgen-zoppEesti tenniseparemik võistleb Pärnus Futures turniiril, osaleb Eesti esireket Jürgen Zopp (ATP 138) tasemelt kõrgemal turniiril Bratislavas.

106 000 euro suuruse auhinnafondiga Challenger turniiri avaringis oli Zopp vastamisi teisena asetatud 28aastase venelase Evgeny Donskoyga (ATP 100). Zopp ja Donskoy on korra kohtunud, see oli 2011. aastal ja siis võitis Zopp 6/2, 6/2.

Tänast kohtumist alustasid mõlemad rabedalt ja esimesed neli geimi võideti murdmisega. Edasistes geimides hoidsid nii Zopp kui Donskoy oma pallingud. Donskoy oli küll pisut domineerivam ning jõudis 10. ja 12. geimis setivõidust kahe punkti kaugusele, kuid Zopp mängis otsustavatel hetkedel kindlalt ja viis seti kiiresse lõppmängu. Seal haaras Donskoy initsiatiivi ja läks 5/2 juhtima. Zopp küll vähendas vahet, kuid Donskoy võitis kolmandal settpallil 7/6(4).

Teises setis kaotas Zopp avageimi ja jäi tagaajaja rolli. Donskoy ei vääratanud ja eestlane murdepallini ei jõudnud. Küll aga kaheksandas geimis murdis Donskoy Zoppi pallingu ja vormistas järgmises geimis teasel matšpallil setivõiduks 6/2.

Tund ja 13 minutit kestnud kohtumises lõi Donskoy kuus serviässa ja tegi ühe topeltvea, Zopp sai kirja kolm ässa ja kaks topeltviga (mõlemad teises setis). Murdepalle realiseeris Donskoy neljast neli, ka Zopp jõudis nelja murdepallini, kuid võitis neist kaks.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad