Pärnus Paf Openil täna võistlustules kolm eestlast

06.11.2018

Vladimir Ivanov (ATP 791) meestennisist - Vladimir Ivanovläheb (mitte enne kl 14) vastamisi kvalifikatsioonist põhitabelisse pääsenud 22aastase slovakk Peter Vajdaga, kes praegu ATP punkte ei oma, aga olnud maailmas 761. kohal.

Mitte enne kella 16 kohtub Karl Kiur Saar (ATP 1230) Seemani paarismängu partneri 24aastase rootslase Christoffer Solbergiga (ATP 1244). Pärast seda on kavas Kristjan Tamme (ATP 1307) ja 20aastase šveitslase Remy Bertola (ATP 1131) kohtumine.

Ivanovi mängu saab otseülekandena jälgida ETLi Facebooki lehelt, ülejäänud kaht mängu näeb ka Postimees online vahendusel.

Eile kohtus Siim Troost üksikmängus avaringis 19aastase venelase Nikita Mashtakoviga (ATP 1050), kuid kahjuks jäi pärast kahe ja poole tunnist matši 4/6, 6/1, 3/6 kaotajaks ja taas jäi ATP punktiarve avamata.

Samuti peeti eile paarismängu avakohtumised, kus eestlastest ainsana jäi konkurentsi Ivanov. Ivanov / Maxim Ratniuk alistasid Alexander Georg Mändma / Roni Mikael Hietaranta 6/2, 6/4. Tamm / David Quayle (GBR) kaotasid Luca Castelnuovo (SUI) / Vasko Mladenovile (BUL) 3/6, 4/6 ja Johannes Seeman / Christofer Solberg (SWE) Saksamaa paarile Tim Heger / Patrick Mayer 1/6, 2/6. Väga tasavägise kohtumise pidasid Robin Erik Parts / Troost Venemaa paariga Matvey Khomentovskiy / Aleksander Vasilenko, kuid pidid siiski venelaste 6/4, 5/7, 10/5 paremust tunnistama.

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad