Noorte GP turniiril võidutsesid Strasch, Leinštrep, Hakonen ja Chekhlystova

09.10.2018

Nädalavahetusel KENV117toimusid GP turniirid kuni 12aastastele poistele ja tüdrukutele ning kuni18aastastele noormeestele ja neidudele.

Kuni 12aastaste poiste konkurentsis oli võitmatu Georg Strasch, kes finaalis alistas Lukas Kristiansoni 6/0, 7/5. Poolfinaalides sai Strasch 6/4, 6/1 jagu Petrik Tamtikust ja Kristianson turniiri tasavägisemais kohtumises 7/6(2), 4/6, 7/6(4) Indrek Herman Raudkivist. Lohutusturniiri võitis Hugo Roberto Loit. Teises tugevusgrupis võitis Edwin Averjanov, teise koha sai Ron Torn ning kolmandad kohad Sten Markus Ehavald ja  Oliver Parik.

Samaealised tüdrukud võistlesid Laagri Tennisekeskuses. Esikoha võitis Maarja Leinštrep, teise koha sai Nikol Kedun ning poolfinalistid olid Katarina Brit Esken ja Vladislava Zautina. Lohutusturniiri võitis Zautinale avaringis napilt 6/4, 4/6, 6/7(5) kaotanud Grete Gull. Teises tugevusgrupis otsustasid võitja külalisvõistlejad Soomest. Finaalis võitis Emilia Lehtinen Emma Tuomineni, poolfinaali jõudsid Marie Johanna Lapimaa ja Sandra Tolli.

Kuni 18aastaste noormeeste turniir peeti Veeriku Spordikeskuses. Võitjaks krooniti Oskar Erik Hakonen (pildil), kes finaalis alistas 6/1, 6/2 Marcus Kevin Rõuki ja poolfinaalis 6/2, 6/4 Oskar Irdoja. Rõuk võitis poolfinaalis Ott-Artur Kaserat 6/2, 6/1. Lohutusturniiri võitis Matthias Vetevool.

Teises tugeusgrupis oli parim Patrick Peterson, kes finaalis võitis 7/5, 3/6, 6/1 Andre Toomväli, poolfinaali jõudsid Gregor Marius Kliimask ja Oliver Nool.

Tallink Tennisekeskuses võtsid mõõtu vanema (16 ja 18) vanuserühma neiud. Võimsalt võitis Sofiya Chekhlystova, kes nelja mängu jooksul kaotas 10 geimi. Finaalis alistas ta Anet Angelika Koskeli 6/2, 6/1. Poolfinaali jõudsid Polina Ramenskaja ja Elisabeth Iila. Lohutusturniiri võitis Ele-Riin Luuk. Teises tugevusgrupis võitis Kea Rael Kukk, teise koha sai Ivette Leetma ning kolmandad kohad Kaia Kruus ja Elise Maria Leik.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad