Glinka ja Saar poolfinaalist kaugemale ei jõudnud

05.10.2018

Üksikmängus Sharm PAf Open Tartu paar 2017El Sheikhis 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga Futures turniiril avaringi võiduga esimese ATP punkti teeninud Daniil Glinka jõudis paarismängus koos Karl Kiur Saarega poolfinaali, kus tuli paraku vastaste paremust tunnistada.

Esimeses ringis võitsid nad kolmanda paigutusega paari Francisco Dias / Jose Vidal Azorin 6/3, 7/6(5). Veerandfinaalis alistasid Suurbritannia-Mehhiko paari Shamael Chaudhry / Jeff Guerrero 6/4, 6/3. Võitluses finaalkoha eest läksid nad vastamisi Itaalia-Hispaania paariga Marco Brugnerotto / David Perez Sanz.

Esimeses setis püsis seis tasavägine, kuni seitsmendas geimis õnnestus vastastel eestlaste servigeim murda ja 4/3 juhtima asuda. Paraku ei suutnud Glinka / Saar vastu murda ja seti võitsid 6/4 Brugnerotto / Perez Sanz. Teises setis murdsid neljandas geimis eestlased ja võitsid seti 6/3. Otsustav sett (kiire lõppmäng 10ni) kuulus kindlalt 10:2 Brugnerotto / Perez Sanzile ja sellega finaaliuks Eesti poiste ees sulgus.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad