Ivanovi jaoks sai turniir Moskvas läbi

30.08.2018

Vladimir Ivanovi (ATP 818) mängud EMV19Moskvas 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril on selleks korraks peetud. Üksikmängus katkes teekond veerandfinaalis, kus tuli Konstantin Kravchukilt (ATP 566) kolmes setis vastu võtta 2/6, 6/4, 2/6 kaotus. Paarismängus jäi laeks poolfinaal.

Veerandfinaali vastane, 33aastane venelane Kravchuk, on teinud Moskvas kaks järjestikust head turniiri jõudes nii möödunud kui ülemöödunud nädalal finaali.

Avasett kuulus kindlalt Kravchukile, kes murdis Ivanovi pallingu kolmandas ja seitsmendas geimis ning võitis 6/2. Teist setti alustas paremini Ivanov ja asus 3/0 juhtima. Kravchuk viigistas 3/3 ja edasi hoidsid mõlemad oma servid kuni kümnendas geimis õnnestus Ivanovil murdepall võidelda ja see 6/4 võiduks realiseerida.

Otsustavas setis kaotas Ivanov kohe oma servigeimi. Teine geim kujunes kohtumise pikimaks (20 punkti), Ivanov võitles välja ka kaks murdepalli, kuid ei suutnud neid realiseerida. Geimivõidust sai Kravchuk mängukindlust juurde ja asus 4/0 juhtima. Ivanov võitles vapralt, päästis kaks matšpalli, kuid sellest seisust välja rabeleda ei õnnestunud ja kaotas seti 2/6.

Kohtumine kestis kaks tundi ja 38 minutit. Ivanov lõi kolm ja Kravchuk kuus serviässa. Murdepallidest realiseeris Ivanov seitsmest kaks ja Kravchuk kaheksast viis.

Avaingis alistas Ivanov Alexander Igoshini (ATP 819) 6/4, 6/3 ja teises ringis esimese paigutusega Alexander Zhurbini (ATP 400) 7/6(0), 6/1.

Paarismängus on Ivanovi partneriks Mikhail Fufigin, kellega nad eelmisel nädalal Moskvas turniiri võitsid. Esimeses ringis alisatasid Alxander Igoshin / Yan Sabanini 7/6(5), 6/2 ja veerandfinaalis Denis Matsukevitch / Leonid Mazo 6/3, 6/1.

Poolfinaalis oli vastasteks järgmine Vene paar Bogdan Bobrov / Maxim Ratniuk, kuid nende käest saadi 2/6, 4/6 kaotus.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad