Registreerimine meistrivõistlustele on avatud

12.06.2018

7.-13. juulini toimuvad emv-2017-voitjad-suuremaltTallinna Kalevi tenniseklubis 94. Eesti meistrivõistlused tennises. 

Meistrivõistlused teeb tänavu erilisemaks see, et Eesti 100. sünnipäeva puhul jagatakse võitjatele erikujundusega medalid.

Need, kelle tennisetase meistrivõistlustele ei küündi, on oodatud tribüünidele kaasa elama. Sarnaselt möödunud aastale on üles seatud Wimbledoni telk, kus saab paraleelselt meistrivõistlustega jälgida ka Londoni muruväljakutel toimuvat.

Meistrivõistlused kulmineeruvad neljapäeval ja reedel (12. ja 13. juulil), mil peetakse finaalid. 12. juuli keskpäeval enne finaale toimub kuulsuste turniir, kus osalevad harrastustennisistidest näitlejad, muusikud, poliitikud, olümpiasangarid jt avaliku elu tegelased. 13. juuli õhtul on pärast meeste üksikmängu finaali Wimbledoni telgis afterparty võistlustel osalejatele ja pealtvaatajatele.

Möödunud aastal krooniti meistriteks üksikmängudes Kristjan Tamm ja Sofiya Chekhlystova (pildil) ning paarismängudes Mattias Siimar – Kristofer Siimar, Viktoria Kleer Kliimand – Elena Malõgina ja Sofiya Cheklystova – Morten Ritslaid.

Eesti meistrid tennises läbi aegade leiad siit.

EMV tabelid ja ajakava leiad siit.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad