Mändma võitis paarismängus Ventspilsi noorteturniiri

19.05.2018

Ventspilsis toimus AMm1sel nädalal 4-kategooria ITF noorteturniir, kus osalesid ka Eesti tennisistid. Alexander Georg Mändma võitis koos lätlase Karlis Ozolinsiga paarismänguturniiri.

Üksikmängus alistas Mändma avaringis belglase Alexander Van Nieuwenhove 6/1, 6/0 ja teises ringis lätlase Teodors Pukshe 1/6, 7/5, 6/2. Veerandfinaalis tuli aga tunnistada esimese paigutusega rootslase Erik Greveliuse 7/6(0), 6/0 paremust. Turniiri võitis lätlane Karlis Ozolins.

Ozolins sai topetvõidu, sest koos Mändmaga võidutseti paarismänguturniiril. Esimeses ringis võideti Läti paari Davis Alksnis / Arturs Mihejevs 6/3, 6/2, veerandfinaalis Itaalia-Belgia paari Mattia Bernardi / Alexander Van Nieuwenhove 6/4, 6/2 ja poolfinaalis Poola-Soome paari Piotr Pawlak / Roni Rikkonen 6/2, 6/4. Finaalis oldi vastamisi esimese paigutusega Rootsi paariga Erik Grevelius / Liam Hedlund ja võit saadi tulemusega 6/3, 6/1.

Ronan Vahtras kaotas üksikmängus avaringis tasavägises kohtumises Edvards Teodors Liepinsile 5/7, 5/7. Koos soomlase Otto Leikolaga jõudsid nad paarismängus veerandfinaali.

Tüdrukutest piirdusid Helena Narmont ja Lauren Elisabeth Lind esimese ringiga, teise ringi jõudsid Carol Plakk, Gendra Raag ja Anet Angelika Koskel. Paarismängus jõudsid Lind / Raag veerandfinaali ja Plakk / Ella Haavisto (FIN) poolfinaali, kus tasavägises heitluses jäädi 3/6, 6/2, 10/7 alla hilisematele võitjatele Aleksandra Julia Jelen / Aleksandra Wierbowskale Poolast.

Esmaspäeval algab Kadrioru tennisekeskuses Estonian Junior Open, mis on samuti ITF 4-kategooria noorteturniir, kus meie noored saavad ennast rahvusvahelises konkurentsis proovile panna.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad