Eesti seeniorid olid nädalavahetusel edukad

01.05.2018

Nädalavahetusel toimus helen talliTondiraba tennisekeskuses ITF seenioride 3-kategooria turniir AOTK Seniors Cup, kus eestlased tegid puhta töö.

Meeste konkurentsis võitis 35+ vanuserühmas Rein Aksim, 40+ Rene Busch, 55+ Margus Metsanurm, 60+ Oleg Sevtsuk ja 70+ Ants Sepp. Ainsana sai välismaalastest turniirivõidu 65+ kategoorias Josef Bokelmann Saksamaalt.

Paarismängus said 35+ seltskonnas võidu Aare Vahimets ja soomlane Tero Nissinen, 60+ seltskonnas Rein Iila / Tiit Lehtmets, 65+ võit läks Soome Klaus Berner / Pertti Makelainenile.

Naistele peeti turniir ainult 35+ vanuserühmale. Helen Tälli võidutses nii üksikmängus kui koos Inga Kai Polonskiga paarismängus. Segapaaris jäi Tälli koos Raido Rätsepaga finaalis napilt alla Soome paarile Mari-Liis Parmas / Tero Nissinen.

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad