SEB liigatennise veebruari tulemused

02.03.2018

Meeste esiliigas meeste I liigatoimus veebruari alguses Tallink Tennisekeskuses kiire lõppmängu turniir, mille täiseduga võitis Kurmo Annus. Teise koha sai Urmas Mardi ja kolmanda koha Tõnu Uustalu.

Teise liiga üksikmängus jõudsid finaali Kristjan Pajumets ja Raimo Timmer, poolfinalistid olid Marko Pählapuu ja Renee Fros. Nädal hiljem Tähtvere Tennisekeskuses toimunud turniiri võitis Oleg Sevtsuk, kes finaalis alistas Heigo Einblau. Poolfinaali jõudsid Tauri Sokk ja Alari Purju.

Meeste kolmanda liiga üksikmängu etapi Pärnus võitis Peeter Vuks, teise koha sai Erkki Leego ning kolmandad kohad Konstantin Karatsarov ja Alex Raadik. Nädal hiljem Tere Tennisekeskuses võitis Anti Braun, teise koha sai Marek Kuusk ning kolmandad kohad Peeter Vuks ja Rene Kasela. Rakveres toimunud etapil alistas finaalis Alex Raadik napilt Erkki Leego 6/4, 5/7, 10/4. Poolfinaalides sai Raadik jagu Janno Parikust ja Leego Margus Sarapmägist.

Neljanda liiga Audentese tennisehallis peetud üksikmängu turniiri võitis Nikita Tšehhonin ja teise koha sai Artjom Larjušin, poolfinaali jõudsid Tanel Tiik ja Artjom Urb. Vabariigi aastapäeval toimunud etapil võidutses Artjom Larjušin, teise koha sai Kaupo Karba ning kolmandad kohad Meelis Seppam ja külalisvõistleja Norrast Len Frode Ystmark.

Paarismängu turniiri Audentese tennisehallis võitsid teises liigas Jaan Kree / Tiit Lehtmets, kes finaalis alistasid Hendrek Kelder / Kristjan Kuutoki. Poolfinaali jõudsid Alvar Kasera / Sulev Raudsepp ja Ants Aidla / Jevgeni Smirnov. Kolmandas liigas võidutsesid Eivo Kruutmann / Margus Uppus, teise koha said Andrus Sammelselg / Aivar Ventsel ning kolmandad kohad Madis Eichler / Rainer Hinno ja Ivo Kallas / Märt Mandri.

 

 

Veebruari alguses naiste esiliiga üksikmängu etapi Audentese tennisehallis võitis Karin Küttis, teise koha sai Merlin Holter ning kolmandad kohad Anastassia Astrelina ja Kairit Luhakooder.

Teise liiga üksikmängus jõudsid finaali Ly Tiido-Nurmetalo ja Tiina Parmas, poolfinalistid olid Reet Sepp ja Marin Daniel. Viimasel nädalavahetusel Tallink Tennisekeskuses võitis tasavägises finaalis Marin Daniel jagu Reet Sepast, poolfinaali jõudsid Hiie Nõlvak ja Margarita Grinenko.

Kolmanda liiga etapi võitis Kati Voolas, teise koha sai Janika Roosimägi ning kolmandad kohad Kärt Laarman ja Kristel Kiik. Vabariigi aastapäeval Tondiraba tennisehallis toimunud etapi võitis Marina Juhanson, teise koha sai Anastassia Solovieva ning kolmandad kohad Janika Roosimägi ja Kati Voolas.

Audentese tennisehallis toimus neljanda liiga üksikmängu etapp. Finaalis võitis Anu Kerdi Soome esindaja Noora Olssoni, poolfinalistid õlis Kaie Aamisepp ja Ludmila Korobova.

Tallink Tennisekeskuses toimunud paarismänguturniiril võitsid esiliigas kärin Küttis / Õnnela Urb, teise koha said Mirjam Urb / Liisi Ots ja kolmanda koha Uljana Masing / Victoria Titova. Teises liigas võidutsesid Siret Polli / Kadi Sepp, kes finaalis alistasid Marilyn Maasikamäe / Triin Penti. Poolfinaali jõudsid Liisi Käär / Anette Tammeveski ja Diana Helila / Marje Tammo. Kolmandas liigas võitsid ülitasavägises finaalis Jane Melts / Kati Voolas 6/7(4), 7/5, 10/4 Kristel Kiik / Pirjo Läänemetsa, poolfinalistid olid Marge Keerig / Ethel Kitter ja Jane-Maris Jõekalda / Kadi Taalberg.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad