Nädalavahetusel toimus klubide karikavõistluste esimene etapp

14.02.2018

Sel aastal osaleb Klubide karikavõistlustel laagri naiskondrekordarv võistkondi. Meeskondi registreerus neljas erinevas liigas kokku 30 ja naiskondi samuti neljas liigas 26.

Nädalavahetusel toimus Tallinnas ja Tartus Klubide karikavõistluste esimene etapp. Laupäeval võisteldi Tallink Tennisekeskuses ja Tondiraba tennisehallis ning pühapäeval Tähtvere tennisehallis ja Veeriku Spordikeskuses.

Naiste I liigas olid kõik võidud ülekaalukad. AOTK alistas Tähtvere TK, Tallink TK Altius TK, TATK I Kadrioru TK II. Pallas II sai loobumisvõidu MK Tenniseklubilt, kes võistkonna komplekteerimisel eksis vanuse piiranguga.

Naiste II liigas võitis TC 2000 kindlalt TC Seven I ja Laagri TK (pildil) loovutas kolme mängu peale Kadrioru TK III-le kõigest ühe geimi. Tasavägised mängud olid TATK II ja Pallas III naiskonna ning Reval Ladies TC ja FVTA II vahel, neist esimeses duellis jäi 2:1 peale Pallas III ja teises 3:0 tulemusega FVTA II.

Naiste III liigas sai Hiiumaa TK I 2:1 võidu TK Infinity üle ja TC Seven II võitis otsustavas paarismängus otsustavas setis Haapsalu TK. Pallas IV ja Hiiumaa TK II sellel etapil ei osalenud.

 

Meeste I liigas olid kõige tasavägisemad mängud olid AOTK I ja Kadrioru TK I vahel, kus 3:2 võidu sai AOTK I. Sama tulemusega võitis USTA I MK Tenniseklubi I ja Laagri TK FVTA. TC Avantage sai loobumisvõidu Rakvere Tenniseklubilt.

Meeste II liigas olid matšid ühepoolsemad. TC 2000 sai 5:0 jagu Tallinna Kalevi TKst ja TC Seven TATKist. USTA II alistas 3:1 Kadrioru TK II ja AOTK II 3:2 Pallas II.

Meeste III liigas võitis Pallas III 5:0 TL Infinity, 4:1 seisuga lõppesid Fellin TK ja Rapla TK ning Altius TK ja Haapsalu TK vahelised duellid. Hiiumaa TK sai 3:2 tulemusega jagu Tähtvere TK IIst. Alta TK ja AOTK III sellel etapil ei osalenud.

 

 Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad