Jaanuari SEB liigatennise tulemused

12.02.2018

Jaanuaris toimus ridamisi Marek TuruSEB liigatennise turniire nii naistele kui meestele. Siinkohal lühikokkuvõte toimunust.

Meeste esiliiga etapi Tere tennisekeskuses võitis Marek Turu (pildil), kes finaalis alistas 7/6(4), 6/3 Janar Kalmuse ja poolfinaalis veelgi napimalt 1/6, 6/4, 18/16 Johannes Rauna. Kalmus alistas poolfinaalis Mattias Rauna.

Jaanuari teises pooles toimunud etapil krooniti taas võitjaks Marek Turu. Seekord sai ta finaalis jagu Johannes Raunast 6/4, 3/6, 10/3 ja poolfinaalis Rein Aksimist 3/6, 6/1, 10/7. Teine poolfinalist oli Silver Siniavski.

Teise liiga jaanuari teisel nädalal toimunud etapi võitis Heigo Einblau, teise koha sai Martin Karolin ning kolmandad kohad Indrek Filippovitš ja Toomas Kuum.

Tähtvere tennisekeskuses toimunud paarismängu turniiri võitsid Rauno Parv / Allan Valgerist, teise koha said Egert Ivask / Taso Vahl ning kolmandad kohad Rene Frosh / Urmas Lagle ja Erik Ambrosius / Marko Kaldvee.

Jaanuari esimesel nädalavahetusel Audentese tennisehallis toimunud meeste kolmanda liiga üksikmänguturniiri võitis Anti Braun, teise koha sai Peeter Vuks ning kolmandad kohad Rene Kasela ja Kurt Moser. Paarismängus võidutsesid Madis Eichler / Priit Tasane, teise koha said Rainer Ivanov / Rainer Vakra ja kolmanda koha Ivo Kallas / Märt Mandri. Paar nädalat hiljem said Ivanov / Vakra revanši, kui alistasid finaalis Eichler / Peeter Poomi. Kolmandad kohad said Kallas / Mandri ja Ukraina-Leedu külalispaar Mykhailo Iedemskyi / Linas Kalusevicius.

Rakveres toimunud üksikmängu etapil võidutses Rene Hallemaa, teise koha sa Aivar Nurme ja kolmandad kohad Juri Ivanov ja Tauri Sokk. Veeriku spordikeskuses toimunud üksikmängu turniiri võitis Timo Tammik, teise koha sai Rait Rohumägi ning kolmandad kohad Rene Hallemaa ja Tauri Sokk.

Tähtvere tennisekeskuses jaanuari viimasel nädalavahetusel toimunud paarismängu turniiri võitsid Ahi Rattasep / Ranno Treial, kes finaalis alistasid Janek Eks / Timo Tammiku 6/1, 6/1 ja tasavägises poolfinaalis Igor Farhutdinov / Andrus Punga 6/4, 5/7, 10/4. Teises poolfinaalis said Eks / Tammik jagu Andrei Dmitrijev / Sergei Potashevist 6/3, 6/7(5), 10/6.

Neljanda liiga üksikmängu etapi jaanuari teisel nädalavahetusel Tallink Tennisekeskuses võitis Artjom Larjušin Kaupo Karba, Riho Reesari ja Tom Osa ees. Kuu teises pooles toimunud etapi võitis Nikita Tšehhonin, teise koha sai Sergei Gerasimovitš ning kolmandad kohad Henrik Herman ja Kaupo Karba, kes poolfinaalis ülinapilt 3/6, 7/5, 9/11 kaotas Tšehhoninile. Jaanuari viimasel nädalal Audentese tennisehallis toimunud etapil võitis taas Nikita Tšehhonin, seekord võitis ta finaalis Vadim Samsoni. Poolfinaali jõudsid Margus Simson ja Igor Kozegatsev.

 

Jaanuari teisel nädalavahetusel Audentese tennisehallis naiste esiliiga üksikmängu turniiri võitis Merlin Holter, teise koha sai Karin Küttis ja kolmanda koha Liisi Ots. Teise liiga üksikmängu turniiril võidutses Marin Daniel, teise koha sai Triin Pent, kes poolfinaalis sai loobumisvõidu Siret Pollilt. Teine poolfinalist oli Maris Uustalu. Kolmanda liiga etapi võitis Heidi Doronin Marina Juhansoni, Liisi Paloviiri ja Janika Roosimägi ees.

Tabasalus Airoki tennisekeskuses peeti paarismängu turniiri. Esiliiga võitsid Karin Küttis / Õnnela Urb, teise koha said Kukk / Reedik ja kolmanda koha Veske / Kikas. Teises liigas võidutsesid Laur / Vasar, kes finaalis alistasid Karin Lember / Seila Saksa 6/3, 6/3. Poolfinaalid olid eriti pingelised Lember / Saks võitsid Parmas / Lainurme 7/6, 5/7, 10/6 ja Laur / Vasar võitsid Siret Polli / Kadi Seppa 3/6, 6/3, 10/7.

Tähtvere tennisekeskuses toimunud naiste III liiga paarismängu turniiri võitsid Jane Melts / Kati Voolas, kes pingelises finaalis alistasid Piret Pallo / Ana Rebane 6/4, 3/6, 14/12. Poolfinaalid olid samuti kolmesetilised: Melts / Voolas alistasid Maarja Ainsoo / Reet Ainsoo 1/6, 6/1, 10/4 ning Pallo / Rebane võitsid Liisi Paloviir / Kristel Taru 2/6, 6/4, 10/7.

Jaanuari viimasel nädalavahetusel Rocca Al Mare tennisekeskuses toimunud III liiga paarismängu turniiri võitsid Anu Adra-Entsik / Ave Piik, teise koha said Kristiina Himma / Marje Tammo ning kolmandad kohad Laura Märtson / Kirke Saar ja Ülle-Piret Toom / Sigrid Vorobjov.

Naiste neljanda liiga 4.etapi võitis Helen Kelder Erle Eesmäe, Kadi Taalbergi ja Ere Tammeorgi ees. Jaanuari viimasel nädalavahetusel võidutses Anu Kerdi, teise koha sai Leone Kala ning kolmandad kohad Kadri Orm ja Madli Arula.

 Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad