SEB liigatennises lõpetasid naised hooaja paarismängu Mastersiga

20.12.2017

SEB liigatennises IMG_0311toimusid paarismängude Masters turniirid. Naiste II liiga võitsid Marin Daniel / Siiri Pedriks. III liigas võidutsesid Erly Lüdig / Ade Mehikas, kes finaalis said jagu Krislin Oidermaa / Triine Casdaglist 7/5, 6/4. Kolmanda koha võitsid Helina Volmer / Liisi Järvesalu.

Detsembrist tehti algust üksikmängude uue hooajaga. Naiste II liiga üksikmängu Tallink Tennisekeskuses võitis Kairi Puur, kes finaalis alistas 6/3, 6/4 Hiie Nõlvaku. Poolfinaalides sai Puur jagu Merike Linnamäest 7/6(1), 6/4 ja Nõlvak Hiie Moosusest 6/2, 7/6(0). Naiste III liiga üksikmängu etapi Veeriku tennisekeskuses võitis Liisi Paloviir, teise koha sai Kärt Laarman ning kolmandad kohad Jaanika Lips ja Jane Mürk. Naiste IV liiga etapi Tallink Tennisekeskuses võitis Anastassia Solovieva, teise koha Kadri Orm, kolmanda koha said Ludmilla Korobova ja Helen Kelder.

Meeste II liiga üksikmänguturniir peeti Veeriku tennisekeskuses. Võitjaks osutus Raimo Timmer, kes finaalis alistas Kuldar Lääne 4/6, 6/0, 10/6, poolfinaali jõudsid Oleg Sevtsuk ja Vitali Petrov. II liiga paarismänguturniiri Audentese tennisehallis võitsid Aivar Nurme / Peeter Saks (pildil), kes finaalis alistasid Mati Ende / Hendrek Kelderi 6/3, 7/6(2) ja poolfinaalis Martin Lembra / Oliver Tatari 6/1, 2/6, 10/8. Ende / Kelder võitsid poolfinaalis Rafig Adigazalov / Ilja Poljasovi 6/7(5), 6/4, 10/8.

Meeste III liiga üksikmängud toimusid Rakveres, kus võitis Aleksandr Kornienko, teise koha sai Alex Raadik ning kolmandad kohad Andrei Dmitrijev ja Margus Sarapmägi. Nädal hiljem Tallink Tennisekeskuses võitis Erki Tuik, kes tasavägises finaalis alistas Reijo Rehemäe 6/4, 4/6, 10/8. Poolfinaali jõudsid Aare Kilp ja Anton Nikitin. III liiga paarismänguturniiri võitsid Helari Tamtik / Aivar Ventsel, teise koha said Madis Eichler / Rainer Hinno ja kolmanda koha Tõnis Laur / Ville Pak.

Meeste IV liiga üksikmänguturniiri Audentese tennisehallis võitis Kaupo Karba, kes kolmesetilises finaalis võitis Vadim Samsoni 6/3, 2/6, 10/3. Poolfinaali jõudsid Aivar Loode ja Artjom Larjušin. Nädal hiljem Tähtvere tennisekeskuses võitis Janek Eks, kes tasavägises finaalis alistas Janno Ruusmanni 7/6, 6/7, 10/6. Poolfinaali jõudsid Anreas Tobreluts ja Toomas Soosaar.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad