Kanepi ja Zopp võistlevad Estonian Openil finaalikohtade eest

27.07.2017

Pärnus on 15 000 dollari suuruse 3TE_9505auhinnafondiga ITF turniir Merko Estonian Open jõudnud otsustavate mängudeni. Täna pudenesid konkurentsist paarismängus Maileen Nuudi / Valeria Gorlats ja Markus Kerner / Mattias Siimar. Kaia Kanepi ja Jürgen Zopp on üksikmängus jõudnud poolfinaali.

Vihmane päev võistlejaid ei seganud ja ka vaatajaid jagus õhtutundideni. Eestlastest oli esimesena väljakul Zopp, kes kohtus veerandfinaalis brasiillase Caio Silvaga. Vähem kui tund kestnud mäng lõppes eestlase 6/2, 6/1 võiduga. Zopp alistas esimeses ringis sakslase Leonard Von Hindte 6/2, 6/3 ja teises ringis venelase Denis Kloki 6/2, 6/1.

Pärast seda oli kord 4TE_9754paarismängu poolfinaalide käes. Markus Kerner / Mattias Siimar kaotasid esimese paigutusega Norra-Läti paarile Frederik Ask / Mikelis Libietis 6/1, 7/6(2). Samuti pidid kaotusega leppima Maileen Nuudi / Valeria Gorlats venelannadele Polina ja Sofya Golubovkayale  4/6, 1/6.

Päeva viimases kohtumises oli Kanepi veerandfinaalis vastamisi Maria Solnyshkinaga. Eestlanna ei loovutaud 16aastasele venelannale ühtegi geimi ja võitis 52 minutit kestnud mängu 6/0, 6/0. Esimeses ringis alistas Kanepi poolatar Aleksandra Buczynska 6/2, 6/1 ja teises ringis sakslanna Nora Niedmersi 6/2, 6/2.
Homme algab Pärnu kesklinna väljakutel (Ringi 14a) võistluspäev kell 14 meeste paarismängu finaaliga. Kell 16 algab meeste üksikmängu poolfinaal Zoppi ja rootslase Patrik Brydolfi vahel. Pärast seda (mitte enne kella 18) on naiste poolfinaalis vastamisi Kanepi ja valgevenelanna Katyarina Paulenka.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad