Kanepi ja Zopp jõudsid Estonian Openil kindlate võitudega veerandfinaali

26.07.2017

Pärnus toimub sel 4TE_9683nädalal 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF turniir Merko Estonian Open. Kaia Kanepi ja Jürgen Zopp on üksikmängus jõudnud veerandfinaali. Maileen Nuudi / Valeria Gorlats ja Markus Kerner / Mattias Siimar võistlevad paarismängus finaalikohtade eest.

Kanepi sai teises ringis jagu sakslannast Nora Niedmersist 6/2, 6/2, kes avaringis lülitas konkurentsist Maileen Nuudi. Kanepi alistas esimeses ringis poolatar Aleksandra Buczynskat 6/2, 6/1.

Zopp oli teises ringis vastamisi avaringis Kristjan Tamme võitnud venelase Denis Klokiga. 3TE_9521Zopp võitis ka täna kindlalt 6/2, 6/1. Avaringis alistas Zopp kvalifikatsioonist põhiturniirile saanud sakslase Leonard Von Hindte 6/2, 6/3.

Rohkem eestlasi üksikmängus veerandfinaalidesse ei jõudnud. Elena Malõgina sai tasavägises mängus lätlanna Laura Gulbe käest kirja kaotuse 3/6, 6/7(6).

Paarismängu veerandfinaalis alistasid Nuudi / Gorlats esimese paigutusega Vene-Rootsi paari Ekaterina Kazionova / Fanny Ostlund 6/4, 6/4 ja meestest Kerner / Siimar said loobumisvõidu Itaalia-Šveitsi paarilt Andrea Guerrieri / Riccardo Maiga.

Homme algab võistluspäev kesklinna väljakutel (Ringi 14a) kell 11. Eestlaste mängud on planeeritud pärastlõunasse. Kell 14 on Markus Kerner / Mattias Siimar meeste paarismängus vastasteks esimese paigutusega Norra-Läti paar Frederik Ask / Mikelis Libietis. Pärast seda on Maileen Nuudi / Valeria Gorlatsi ning Polina ja Sofya Golubovkaya vahel naiste paarismängu poolfinaal. Kell 15 algab peaväljakul Jürgen Zoppi ja brasiillase Caio Silva vaheline kohtumine ning päeva lõpetab (mitte enne kella 18) Kaia Kanepi ja venelanna Maria Solnyshkina vaheline matš.

 

 Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad