Ratastoolitennises krooniti meistriteks Villiste ja Falkenberg

15.07.2017

Kalevi tennisekeskuses DSC_6701paralleelselt Eesti meistrivõistlustega selgitati meistrid ka ratastoolitennises.

Meeste konkurentsis võitis Viljar Villiste (pildil), kes finaalis alistas Mait Mätase 6/0, 6/1. Poolfinaali jõudsid Teet Toming ja Urmo Voogla. Esimest korda mängiti välja ka naiste ratastoolitennise meistritiitel, mille võitis Signe Falkenberg (pildil paremal), hõbedamedali sai Kristi Viisimaa (pildil vasakul) ja pronksi Liis Simmul.

Ratastoolitennist mängitakse Eestis alates 2011.aastast. Villiste on ITF edetabelis jõudnud kohale 105, Mätas kohal 142 ja Voogla kohal 352. Naiste ratastoolitennis areneb samuti jõudsalt, mängijaid lisandub igal aastal.

 

Ratasoolitennist mängitakse Tallinnas, Tartus, Rakveres ja Pärnus.
Ratastoolitennist toetavad Nefab Packaging OÜ, Tallinna Vesi AS, Invaru OÜ ja Rocca Al Mare tennisekeskus.20170712_173354

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad