Tondiraba Tennisekeskuses lõppes 17th Babolat Cup

03.07.2016

koskel-ramenskajaEile lõppes U14 vanuseklassis Tennis Europe sarjas peetud 17th Babolat Cup, kus edu saatis ka Eesti tüdrukuid.

Poistest jõudsid üksikmängus teise ringi Alex-Andre Ojassalu, Rain Uustalo ja Gregory Torim. Tütarlastest oli aga edukaim Polina Ramenskaja, kes jõudis üksikmängus poolfinaali ja paarismängus koos valgevenelanna Viktoryia Zhadzinskayaga finaali. Finaalis tuli neil ülipõnevas mängus otsustavas setis tunnistada Anet Angelika Koskeli ja venelanna Dari Sakhanova paremust. Seega jäi ka üks turniirivõit Eestisse: Koskel ja Sakhanova kindlustasid tiitli tulemusega 6:7(2), 6:4, 10:5.

Kõiki tulemusi ja tabeleid näeb siit >

Fotol: (vasakul) Aneti Angelika Koskel ja Polina Ramenskaja.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad