Orav võitis Saksamaal ITF noorteturniiril paarismängus  

10.07.2018

Saara Orav osales Fc94möödunud nädalal Bruchköbelis 4-kategooria ITF noorteturniiril. Üksikmängus pidi ta veerandfinaalis tunnistama kolmanda paigutusega sakslanna Mara Guthi paremust. Kindlad võidud sai ta venelanna Dariia Monakhova, tšehhitar Nelly Knezkova ja šveitslanna Lea Maguni üle.

Paarismängus koos Austraalia tüdruku Tayla Whitehousega said nad 6/2, 6/1 jagu Rumeenia-Rootsi paarist Francesca Andrea Feodorov / Johanna Strom, seejärel alistasid tasavägises kohtumises 3/6, 6/4, 10/4 Austria-Jaapani paari Irina Dshandshgava / Hikari Osaki. Poolfinaalis võitsid nad 6/2, 6/3 esimese paigutusega slovakitare Pia Lovric / Maja Makoricit ning finaalis ülikindlalt 6/0, 6/0 šveitslannasid Nina Geissler / Lea Maguni.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad