Eesti koondised osalesid Summer Cupil

10.07.2018

Möödunud nädalal summercuposalesid Eesti koondised Tennis Europe Summer Cupil. Kuni 14aastased poisid võistlesid Prantsusmaal Royanis. Eesti esindus (Andreas Sillaste, Oliver Ojakäär, Markus Mölder) kaotas avakohtumises Prantsusmaale, kes oli ka hilisem turniiri võitja. Seejärel kaotati Suurbritannia koondisele. Viimases kohtumises Soome poiste vastu olid mängud tasavägisemad ja paarismängus said Mölder / Sillaste võidu.
Bremenis toimus kuni 14aastaste tüdrukute turniir, kus Eestit esindasid Elisabeth Iila, Aurelia Riga ja Mariela Pluutus (pildil koos kapten Helena Luigega). Avaringis saadi kaotus Poolalt, kes oli ka hilisem turniiri võitja. Läti ja Austria tüdrukutele pakuti suuremat konkurentsi ja nendes kohtumistes saadi paarismängus võit.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad