Seeman teenis kodusel ITF noorteturniiril paarismängus tiitlivõidu  

09.07.2018

Möödunud nädalal toimus seeman5Tondiraba tennisekeskuses ITF noorte turniir Tallink Cup, kus osalesid mitmed Eesti noortennisistid.

Noormeeste konkurentsis tegi kõige parema etteaste Johannes Seeman, kes üksikmängus jõudis veerandfinaali, kus pidi tasavägises kohtumises (7/5, 4/6, 3/6) tunnistama hilisema võitja teise asetusega venelase Egor Novikovi paremust. Paarismängus sai Seeman koos rootslase Leyton Riveraga turniirivõidu. Finaali jõuti ülitasavägiste kohtumistega: avaringis alistati Andre-Remi Jakobi / Ainius Sabaliauskas (LTU) 7/6(3), 1/6, 10/1, teises ringis Kristopher Karma / Ott Artur Kasera 7/6(6), 6/4 ja poolfinaalis Oliver Andersson (SWE) / Roni Rikkonen (FIN) 6/7(3), 6/3, 10/3. Finaalis võitsid nad üksikmängu finaliste Egor Novikov / Evgeny Philippovit 6/4, 6/4.

Robin Erik Parts jõudis üksikmängus poolfinaali, kus kaotas 3/6, 6/3, 5/7 venelasele Evgeny Philippovile.

Tütarlastest jõudsid Katriin Saar ja Lissi Kubre üksikmängus poolfinaali, kus pidid tunnistama vastavalt poolatar Aleksandra Julia Jeleni ja venelanna Elizaveta Dementyeva paremust. Turniiri võitis Dementyeva.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad