Eestlaste jaoks sai Wimbledon läbi

08.07.2018

Kaia Kanepi jaoks kanepi111lõppes Wimbledon eile õhtul, kui paarismängu teises ringis tuli Andrea Petkoviciga tunnistada Bethanie Mattek-Sandsi ja Lucie Šafarova 6/4, 6/4 paremust.

Võrdselt kulgenud avasetis sai otsustavaks viimane geim, kui vastased suutsid Petkovici servi murda ning sedaviisi ka setivõidu endale saada. Teine sett tundus pärast kahe pikaks veninud geimi vastaste kasuks kaldumist minevat Mattek-Sandsi ja Šafarova kasuks, ent otsustaval hetkel suutsid Kanepi ja Petkovic murda ning mängu tagasi tulla, kuid vastased vastasid kohe ka omapoolse murdega ning võitsid kohtumise 6/4, 6/4.

“Nad mängisid ilmselt otsustavatel punktidel paremini. Me luhtasime päris palju geimpalle ja olime esimeses setis breigiga ees. Kahju on ka teise seti viimasest geimist. Oli tasavägine matš,” rääkis Kanepi pärast kohtumist Delfile.

Nii esimene kui ka teine sett lõppes Mattek-Sandsi ja Safarova servimurdega. Esimesel juhul oli servijaks sakslanna, kes piitsutas end ebaõnnestunud geimi pärast kõvasti, tagudes reketit nii vastu maad kui ka reketikotti. “Ütlesin talle vaheajal, et see oli juba ära. Tema ütleb mulle sellistel hetkedel alati vastu “Miks mitte?”, mis tähendab, et miks mitte uuesti proovida positiivne olla. Teineteist toetades on sellistest asjadest kergem üle saada. Üksinda võivad mõtted rohkem hajevile minna.” Kanepi ja Petkovic plaanivad Wimbledonist alguse saanud koostööd jätkata, järgmine võimalus koos mängida avaneb US Openil.

Kanepi ütles Delfile, et tahaks selle nädala võimalikult kiiresti selja taha jätta ja tal endiselt kibedalt meeles üksikängu avaringi kaotus maailma 102. reketile Sara Sorribes Tormole. “Ootan juba, et järgmine aasta tagasi tulla. Seda aastat ei taha väga mäletada,” lausus Kanepi. “Esimeses ringis oleneb, kellele ja kuidas kaotada. See ei olnud hea kaotus.”Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad