Tiitlikaitsja Kontaveit kaotas Hollandis avaringis  

12.06.2018

Anett Kontaveit (WTA 24) kontaveit kaotuskaotas Hollandis s’Hertogenboschis, kus ta möödunud aastal teenis karjääri esimese WTA turniiri võidu, seekord juba avaringis, kui pidi tunnistama 21aastase venelanna Veronika Kudermetova (WTA 170) 6/4, 7/6(4) paremust.

Avasetis püsis mäng tasavägine ja esimesed kaheksa geimi hoidsid mõlemad oma servigeimid. Kontaveitil oli küll Kudermetova esimeses servigeimis kaks murdepalli, kuid ei suutnud neid võita. Otsustavaks sai üheksas geim, mille eestlanna oma palligul kaotas ja esimene sett läks 6/4 venelannale.

Teises setis jäi Kontaveit samuti just üheksandas geimis murdega taha ja järgmises geimis oli Kudermetoval kaks matšpalli, aga eestlane tõrjus mõlemad. Sett läks kiiresse lõppmängu, kus venelanna pääses juhtima 3:0 ja kuigi Kontaveit viigistas, vormistas võidunumbriteks 7:4.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad