Kontaveit alistas Kuznetsova ja võistleb pääsu eest veerandfinaali

16.05.2018

Anett Kontaveit (WTA 26) kontaveit-wta-madrid-2018jõudis Roomas kolmandasse ringi, alistades 7/5, 7/5 venelanna Svetlana Kuznetsova (WTA 39).

Kuznetsova alustas hästi ja murdis kohe Kontaveiti servi ja võitis seejärel enda pallingugeimi nulliga. Kuuendas geimis õnnestus Kontaveitil tagasi murda ja seis viigistada. Kontaveit võitis lõpuks seti 7/5, kui Kuznetsova lõpetas enda servigeimi topeltveaga.

Teine sett kulges sarnase stsenaariumi järgi. Kuznetsova läks murdega 2/0 juhtima. Neljandas geimis oli Kontaveitil kolm murdepalli, aga Kuznetsova hoidis servi. Sarnaselt esimesele setile murdis eestlanna kuuendas geimis ja pärast õnnestunud servigeimi läks 4/3 ette. Veelkord õnnestus Kontaveitil venelanna serv murda kaheteistkümnendas geimis ja ka see sett 7/5 võita.

Kolmandas ringis läheb Kontaveit vastamisi ameeriklanna Venus Williamsi (WTA 9) ja venelanna Jelena Vesnina (WTA 44) vahelise kohtumise võitjaga.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad