Zoppi teekond Saksamaal Challengeril lõppes avaringis

15.05.2018

Jürgen Zopp (ATP 138) 3TE_9554kaotas Heilbronni Challengeri turniiri avaringis sakslasele Mats Moraingile (ATP 155) 4/6, 6/7(5).

Kohtumine algas eile õhtul. Esimeses setis murdis 25aastane sakslane kolmandas geimis Zoppi pallingu ja Eesti esireket jäi tagaajaja rolli. Ka seitsmendas geimis oli Zopp oma servi hoidmisega raskustes, kuid suutis murdepallid kaitsta. Kaheksas geim jäi pimeduse saabudes pooleli ja mängu jätkati täna. Paraku mängis Moraing kindlamini ja võitis avaseti 6/4.

Teine sett algas sarnaselt ja Zopp jäi murdega 1/2 kaotusseisu. Neljandas geimis võitles ta välja murdepalli, kuid ei suutnud seda realiseerida. Uuesti avanes võimalus kümnendas geimis ja Zopp viigistas 5/5. Sett lõppes kiires lõppmängus, kus sakslasel oli piiripallidega rohkem õnne ja ta võitis 7/6(5).Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad