Aurelia Riga võitis Pajulahtis paarismänguturniiri

12.03.2018

Pajulahtis toimus Pajulahti Cup TE 16 Aurelia Riga ( EST) , Laura Hietaranta ( FIN)möödunud nädalal Tennis Europe turniir kuni 16aastastele. Eestlastest esines kõige paremini 13aastane Aurelia Riga, kes koos soomlanna Laura Hietarantaga teenisid võidukarikad paarismängus.

Poistest jõudsid üksikmängus Andre-Remi Jakobi ja Markus Kristofer Sinivee teise ringi. Hugo Kristianson, Alex-Andre Ojassalu ja Andre Toomväli piirdusid esimese ringiga. Paarismängus edenesid Jakobi / Kristianson veerandfinaali. Ojassalu / Toomväli kaotasid avamängus napilt 6/7(9), 6/4, 6/10 Siniveele ja taanlasele Kevin Chenile, kes omakorda kaotasid veerandfinaalis sama napilt 6/4, 5/7, 9/11 Leedu paarile.

Tüdrukutest võistlesid Elisabeth Iila, Liisa Varul, Mariela Pluutus ja Aurelia Riga. Neist ainsana jõudis teise ringi Riga, kus kaotas 6/7(5), 3/6 soomlanna Emilia Salole. Paarismängus võitsid Riga ja soomlanna Laura Hietaranta (pildil vasakul) kullad, tasavägistes kohtumistes alistasid nad veerandfinaalis Soome paari Peppi Ramstedt / Emilia Salo 6/4, 1/6, 12/10, poolfinaalis Asta Miettinen / Kristina Paskauskase 7/6(3), 7/6(4) ja finaalis Emilia Hartman / Fiona Kallio 6/4, 7/5. Hartman / Kallio alistasid pingelises poolfinaalis Eesti paari Iila / Varul 7/6(9), 4/6, 12/10.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad