Teises setis mängu käima saanud Kanepi kaotas Vandeveghele

10.03.2018

Kaia Kanepi (WTA 64) KK50teekond Kalifornias mainekal turniiril BNP Paribas Open Indian Wells katkes teises ringis. Kehvalt alanud mängus tuli tasavägises teises setis tunnistada ameeriklanna Coco Vandeveghe (WTA 16) paremust

Nagu esimeses ringis jaapanlanna Kurumi Nara vastu, alustas Kanepi väga halvasti ning kaotas kõigest 20 minutit kestnud avaseti 0/6. Teises setis oli aga mängupilt hoopis teine ja geimilt geimile jõuti kiiresse lõppmängu. Vandeveghe asus juhtima 5:2, aga Kanepil õnnestus seis viigistada, kuid teisel settpallil suutis ameeriklanna siiski võidunumbriteks 7/6(6) vormistada.

Anett Kontaveit (WTA 28) oli avaringis vaba ja täna õhtul kohtub teises ringis valgevenelanna Aliaksandra Sasnovichiga (WTA 49). Naised on omavahel kohtunud kuuel korral ja võitude suhe on 4:2 eestlanna kasuks, aga viimase võidu tänavu jaanuaris Brisbanes sai Sasnovich 1/6, 7/6(2), 6/3.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad