Homme on Fed Cupil finaalide päev

09.02.2018

Eesti naiskond saavutas kodusel FAKed Cupi Euro-Aafrika tsooni I grupi turniiril Suurbritannia järel ja Portugali ees alagrupis teise koha. Homme kohtutakse 5.-8. koha mängus Horvaatiaga. Koondisest jääb viimasel päeval kõrvale Anett Kontaveit, kes on teel Doha turniirile.

Tänasel võistluspäeval jäid eestlannad brittidele alla skooriga 0:3. Avamängus kaotas Katriin Saar 1/6, 1/6 Heather Watsonile (WTA 74). Esireketite kohtumises 1300pealise publiku ees läksid vastamisi Anett Kontaveit (WTA 27) ja Johanna Konta (WTA 11). Mäng oli väga tasavägine ja kuigi Kontaveit esimese seti võitis 7/6, kaotas ta kaks järgmist 4/6, 2/6. Paarismängus esindasid Eestit Elena Malõgina ja Saara Orav, Suurbritannia poolt olid väljakul Katie Boulter ja kogenud paarismängija Anna Smith (WTA double 48). Noorukesed eestlannad ei suutnud brittidele vastu saada ning lõpuks olid Eesti kaotusnumbrid 1/6, 1/6.

Homme on Tallink Tennisekeskuses finaalide päev, kus alagrupi võitjad võistlevad pääsu eest maailmaliiga üleminekumängudele. Hommikul kell 10 on peaväljakul vastamisi Läti ja Serbia. Kell 16 Suurbritannia ja Ungari, kes pääses finaali surnud ringiga kõige tasavägisemast alagrupist.

Eesti koondis peab Horvaatiaga 5.-8. koha kohtumist kell 16 esimesel väljakul. Piletid saadaval kohapeal.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad