Noorte GP sarjas võisteldi paarismängus

04.12.2017

paarismängNädalavahetusel toimusid Tallink Tennisekeskuses noorte GP turniirid paarismängus kahele vanuserühmale.

Kuni 12aastastest poistest võitsid Denis Maijorov / Robert Raag, kes finaalis alistasid Samuel Mandelkorn / Indrek Herman Raudkivi 7/5, 6/2. Poolfinaali jõudsid Andree Karel Kalle / Petrik Tamtik ja Henry Ink / Kevin-Kristjan Uba. Tüdrukutest olid võitmatud Brit Martin / Andrea Roots, kes finaalis said jagu Victoria Maria Mändma / Desire Pärnast 6/3, 6/3. Poolfinalistid olid Alissia Aleksandra Kivi / Anna Maria Tottrup ja Katarina Brit Esken / Hanna Grete Katarina Hoop.

Kuni 18aastaste noormeeste seas olid parimad Kristopher Karma / Ott-Artur Kasera (pildil paremal), kes alistasid kindlalt poolfinaalis Enrico Nurme / Rain Uustalo 6/2, 6/1 ja sama tulemusega finaalis Hugo Kristianson / Gregory Torimi. Kristianson / Torim saig tasavägises mängus jagu Markus Moring / Martin Petuhovist 6/4, 4/6, 10/8.

Neidudest võitsid Kärt-Triin Laagus / Gendra Raag, kes finaalis alistasid Anet Angelika Koskel / Aurelia Riga 6/3, 7/6(2). Poolfinaali jõudsid Elisabeth Iila / Liisa Varul ja Veera Beljajeva / Mariela Pluutus.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad