Zopp kaotas Bratislavas poolfinaalis kohalikule Lackole

11.11.2017

Kaks esisaja mängijat aistanud 3TE_9554Jürgen Zopp (ATP 178) pidi Bratislavas ATP Challenger Tour poolfinaalis tunnistama kohaliku tennisestaari Lukas Lacko (ATP 125) 7/6(5), 6/2 paremust.

Lacko on oma kodulinnas Bratislavas võitnud kaks tiitlit (2011 ja 2013) ja 2015 aastal jõudis ta finaali. Lacko ja Zopp kohtusid omavahel tänavu Stockholm Openi esimeses ringis ja siis võitis eestlane kolmesetilises kohtumises.

Tänast kohtumist alustas Zopp hästi, murdis viiendas geimis vastase pallingu ja oli seitsmendas geimis sellele väga lähedal. Siiski õnnestus Lackol kodupubliku toel murdepallid kaitsta. Kümnendas geimis asus Zopp setivõidule servima, kuid kaotas geimi. Sett lõppes kiires lõppmängus, kus Lackol oli rohkem õnne ja võitis 7:5. See oli Bratislavas esimene kiire lõppmäng, mille Zopp kaotas.

Teises setis murdis Lacko eestlase pallingu esimeses ja kolmandas geimis ning sellest seisust oli kohaliku kangelase vastu raske välja tulla. Lacko võitis kodupubliku suureks rõõmuks 6/2.

Zopp lõi mängu jooksul kümme ja Lacko kaheksa serviässa. Eestlane jõudis seitsme murdepallini, kuid realiseeris neist ühe, slovakk kasutas neljast võimalusest kolm.

Zopp võits Bratislavas ATP Challenger Tour Peugeot Openil esimeses ringis Tom Farquharsoni ja seejärel kaks esisaja mängijat. Teises ringis sai ta jagu Marcos Bagdathisest (ATP 93) ja veerandfinaalis Andreas Seppist (ATP 85). Nelja parema hulka jõudmise eest teenis Zopp 40 ATP punkti ja sellega tõuseb edetabelis rohkem kui kümme kohta.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad