Noorte GP turniiril võidutsesid Mölder, Namnieks, Mändma ja Kubre

11.10.2017

Nädalavahetusel E2a25toimusid noorte GP turniirid kui 12aastastele ja kuni 18aastastele.

Tondiraba tennisehallis toimunud kuni 12aastaste poiste turniiri võitis Markus Mölder (pildil), kes kolmesetilises finaalis alistas Oliver Ojakääru 4/6, 6/3, 6/1. Poolfinaalides võitis Ojakäär Villem Aadamsood 6/4, 6/4 ja Mölder Romet Moosari 6/1, 6/0. Lohutusturniiri võitis Adrian Koroljov.

Teises tugevusgrupis sai võidu Klaus Jõela, teise koha Ignas Grusnius ning kolmandad kohad Mihkel Asmann ja Gleb Paškov.
Paarismängus said üksikmängu poolfinalistid Aadamsoo / Moosar ülitasavägises finaalis jagu finalistidest Mölder / Ojakäär 5/3, 4/5(2), 10/8. Poolfinaali jõudsid Koroljov / Georg Strasch ja Denis Maijorov / Robin Tsäko.

Samaealiste tüdrukute turniir peeti Laagri tennisekeskuses. Võitjaks tuli Emma Namnieks, kes finaalis alistas Brit Martini 6/4, 6/4ja poolfinaalis Andrea Rootsi 7/5, 6/4 Martin võitis poolfinaalis Desire Pärna 6/2, 6/0. Lohutusturniiri võiis Hanna Grete Katarina Hoop.

Teises tugevusgrupis võitis Adriana Roots finaalis Gloria Uibot 7/6(8), 6/0. Poolfinaali jõudsid Meribel Järna ja Anita Sermandi.

Tartus Tähtvere tennisekeskuses peeti kuni 18aastaste noormeeste turniir. Tasavägises finaalis võitis Alexander Georg Mändma Carl Bret Parkot 3/6, 6/3, 6/4. Poolfinaali jõudsid Marten Murrand ja Kevin Suvi, lohutusturniiri võitis Ronan Vahtras.

Teises tugevusgrupis võitis Oskar Irdoja, kes kolmesetilises finaalis alistas Markus Moringi 6/4, 4/6, 7/5. Moring võitis poolfinaalis Aare Bedrican Özmeni 6/7(4), 6/2, 6/3 ja Irdoja Matthias Vettevoolu 6/3, 7/6(3).

Paarismängus võidutsesid Suvi / Patrick Peterson, kes finaalis võitsid Irdoja / Parkot 5/4(1), 5/4(5) ja poolfinaalis Moring / Mark Lajalit 4/1, 1/4, 10/2. Irdoja / Parko võitisid poolfinaalis Daniel Dvorjaninov / Ott-Artur Kaserat.

Pärnus kuni 18aastaste neidude turniiri võitis Lissi Kubre, kes finaalis võitis Anet Angelika Koskeli 6/2, 6/4 ja poolfinaalis Gendra Raagi 6/2, 7/5. Koskel alistas poolfinaalis Ann Maria Muuli 6/2, 6/4.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad