Naiste esireketiks sai Simona Halep

09.10.2017

simona-halepVärskelt avaldatud meeste edetabelis on Eesti esireket Jürgen Zopp endiselt 191. kohal, Falunis Futures turniiri finaalkoha eest saadud punktid liidetakse nädal hiljem. Vladimir Ivanov kaotas 23 kohta ja kukkus esiviiesajast välja, asudes nüüd 501. real. Kenneth Raisma on 724. Teises tuhandes on endiselt neli eestlast: Mattias Siimar 1227., Kristjan Tamm 1435., Oskar Lusti 1670. ja Karl Kiur Saar 1959.

Maaillma esikuuikus muudatusi ei toimunud: esireket on Rafael Nadal, talle järgnevad Roger Federer, Andy Murray, Alexander Zverev, Marin Cilic ja Novak Djokovic.

Küll aga toimusid muudatused WTA edetabeli eesotsas. Uueks esireketiks kerkis Simona Halep, teisel kohal on Garbine Muguruza ja kolmandal Karolina Pliskova. Seitsmendale kohale kerkis meie lõunanaaber Jelena Ostapenko, nende vahele jäävad Elina Svitolina, Venus Williams ja Caroline Wozniacki.

Eestlannasid leiab sellel nädalal WTA edetabelist ainult kaks: Anett Kontaveit 35. ja Kaia Kanepi 110. kohal.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad