Zopp võistleb Falunis finaalis noore hollandlasega

07.10.2017

Jürgen Zopp (ATP 191) 3TE_9505jõudis Falunis 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril nelja kindla võiduga finaali.

Poolfinaalis alistas Zopp 20aastase brasiillase Joao Menezesi (ATP 520) pisut üle tunni kestnud kohtumises 6/4, 6/1. Kuigi esimese seti tulemus tundub tasavägisena, siis tegelikult kontrollis Zopp kogu kohtumist. Otsustavaid punkte mängis Eesti esireket ülihästi. Zopp lõi mängus seitse serviässa vastase viie vastu, topeltvigu tegid mõlemad ühe. Suur erinevus meeste vahel oli eelmistele mängudele sarnaselt murdepallide realiseerimises. Zopp realiseeris kuuest neli, Menezes jõudis murdepallini kaheksal korral, kuid need kõik jäid kasutamata.

Avaringis sai esimese paigutusega Zopp jagu 22aastasest šveitslasest Adrian Bodmerist (ATP 503) 6/3, 6/2, teises ringis 20aastasest iisraellasest Ben Pataelist (ATP 599) 6/4, 6/4 ja veerandfinaalis 20aastasest šveitslasest Antoine Bellieriga (ATP 718) 6/4, 6/1.

Finaalis kohtub Zopp 20aastase hollandlase Tallon Griekspooriga (ATP 294). Griekspoor on viimased turniirid mänginud väga edukalt. Möödunud nädalal Rootsis Futures turniiril sai ta oma neljanda turniirivõidu, kui alistas finaalis valgevenelase Dzmitry Zhyrmonti 7/6, 6/4. Septembri alguses Alphenis Challengeri turniiril, kus Zopp võitis, kaotas ta poolfinaalis Tommy Robredole 6/3, 5/7, 1/6. Mäng algab kell 13.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad