Zoppi võitude seeria sai Poolas ilusa jätku

13.09.2017
3TE_9588Nädalavahetusel Hollandis Alphenis ATP Challengeri tenniseturniiri võitnud Jürgen Zopp (ATP 217) alustas Poolas toimuvat 127 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri väärika võiduga.
 
Zopp oleks pidanud Szczecinis peetava ATP Challengeri võistlust alustama kvalifikatsioonist, kuid kuna mängis samal ajal edukalt Alphenis, lubati ta otse põhitabelissse. Avaringis sai eestlane jagu 18aastasest norrakast Casper Ruudist (ATP 112) 7/5, 6/7(4), 6/2.
 
Kuigi esimeses setis oli Ruudil kasutada settpall, suutis Zopp seti 7/5 võita. Tasavägine teine sett, mis peatati tunniks vihma tõttu, kulges murdmisteta kiiresse lõppmängu. Selles asus Zopp 3:0 ette, kuid kaotas 4:7. Otsustavas setis mängis Eesti esireket nagu kindlus ise, kuigi Ruud murdis Zoppi pallingu ühel korral, murdis Zopp Norra tennisetalendi servi kolmel korral ning võitis kohtumise kohe esimeselt matšpallilt 6/2.
Homme teises ringis kohtub Zopp sakslase Yannick Madeniga (ATP 177). Turniiri nimekaimad mängijad on prantslane Richard Gasquet (ATP 30) ja sakslane Florian Mayer (ATP 74).


Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad