Kaia Kanepi ja Jürgen Zopp tegid edetabelis vägeva tõusu

11.09.2017

Värskelt avaldatud edetabel teeb kaia2Eesti tennisesõpradele rõõmu. Viimastel kuudel võidult võidule sammunud Kaia Kanepi tõusis 308 ja Jürgen Zopp 94 kohta.

Meeste edetabeli tegi eile ATP Challengeri turniiri võitnud Jürgen Zopp 94kohalise hüppe ja paikneb nüüd 217. real. Vladimir Ivanov on 421. ja Kenneth Raisma 730. kohal. Teises tuhandes on eestlastest neli noormeest: Mattias Siimar 1223., Kristjan Tamm 1445., Oskar Lusti 1682. ja Karl Kiur Saar 1964. positsioonil.

Maailma esireketi kohta hoiab Rafael Nadal, tema kannul Roger Federer ja Andy Murray. Alexander Zverev ja Marin Cilic möödusid Novak Djokovicist ning paiknevad nüüd 4. ja 5. real. Esikümnesse mahuvad Dominic Thiem, Stan Wawrinka, Grigor Dimitrov ja US Openi poolfinaali jõudnud Pablo Carreno Busta. US Openi finalist Kevin Anderson tõusis 17 kohta ja paikneb 15. positsioonil.

Naiste maailma esireketiks tõusis Garbine Muguruza, teisel kohal on endiselt Simon Halep ja kolmandale kerkis Elina Svitolina. Karolina Pliskova kukkus neljandale ja Caroline Wozniacki kuuendale kohale. Nende vahele tõusis Venus Williams. Esikümne lõpetavad Johanna Konta, Svetlana Kuznetsova, Dominika Cibulkova ja Jelena Ostapenko. US Openi võitnud Sloane Stephens tõusis koguni 66 kohta ja paikneb 17. kohal, tema vastane Madison Keys on nüüd 12. real.

Eesti esireket Anett Kontaveit on 30. kohal. New Yorkis imelise turniiri teinud Kaia Kanepi tõusis tabelis 308 kohta ja on nüüd 110. positsioonil. Maileen Nuudi on 1162. ja Valeria Gorlats 1224. real.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad