Täna näeb Kadriorus nii tulevasi kui endiseid meistreid

11.08.2017

Täna on Kadrioru tennisekeskuses Eesti noorte meistrivõistlustel EJO57kuni 12aastaste ja kuni 16aastaste finaalide päev. Õhtul kell viis tulevad aga väljakule Eesti kunagised meistrid, kelle seas ka Piret Ilves, Toomas Leius, Rene Busch.

Kell 10 on üksikmängude finaalides vastamisi Katriin Saar ja Sofiya Chekhlystova ning noormeestest Kevin Suvi ja Gregory Torim. Nooremas vanuserühmas on finaalis tüdrukutest Emma Namnieks ja Desire Pärn ning poistest Oliver Ojakäär ja Markus Mölder.

Järgmiste mängudena on paarismängu finaalid. Meistritiitlit jahivad Anet Angelika Koskel / Saara Orav ja Ann Maria Muuli / Gendra Raag, Patrick Peterson / Kevin Suvi ja Andre-Remi Jakobi / Ronan Vahtras, Matthias Uwe Kask / Robert Raag ja Villem Aadamsoo / Robin Tsäko, Emma Namnieks / Desire Pärn ja Brit Martin / Andrea Roots.

Üks finaalidest toimus eile. Kuni 16aastaste segapaarismängus võitsid meistritiitlid Gregory Torim ja Gerda Reinaru.

EM80Kell 17 on kavas endiste meistrite paarismäng, kus võistlevad sellised nimed nagu Piret Ilves, Liina Suurvarik, Toomas Leius, Sven Eving, Eerik Kedars, Rene Busch, Andrei Luzgin, Alti Vahkal.

Õhtu lõpetab mängijate pidu, kus toimuvad viktoriin, sportlikud mängud ja teatevõistlused ning süüakse emade poolt valmistatud küpsisetorti.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad