Saara Orav võitis Viljandis rahvusvahelise noorteturniiri

09.08.2017

Esmaspäeval lõppes Viljandis Airok saara oravViljandi Open kuni 16aastastele Tennis Europe turniir. Eesti noored olid väga edukad ja võitsid igat värvi medaleid.

Tüdrukute üksikmängus võidutses Saara Orav. Mäng-mängult üha paremini mängima hakanud Orav alistas avaringis lätlanna Elizabete Klavinska 6/3, 7/5, teises ringis venelanna Ekaterina Chebotareva 6/4, 6/3 ja veerandfinaalis Viktoria Kleer Kliimandi 6/1, 6/0. Poolfinaalis sai Orav jagu leedulanna Valerija Kravchukist 6/1, 6/3 ja finaalis lätlanna Sabine Rutlaukast 6/1, 6/2.

Poolfinaali jõudis Aurelia Riga, kus pidi tunnistama Rutlauka 1/6, 6/3, 7/5 paremust. Lisaks Kliimandile piirdusid veerandfinaaliga Elisabeth Iila ja Polina Ramenskaja. Iila kaotas Kravchukile 3/6, 7/6(3), 1/6 ja Ramenskaja Rutlaukale 4/6, 7/6(11), 2/6.

Paarismängus võitsid Kadri Kalamäe / Gerda Reinaru finaalis Leedu paari Nika Novikova / Daniele Zukauskaite. Tee finaali polnud sugugi lihtne. Veerandfinaalis võitsid nad napilt Eesti-Läti paari Ramenskaja / Darja Maslova ja poolfinaalis esimese paigutusega Leedu-Läti paari Otilija Norkute / Rutlauka 6/1, 4/6, 10/5.

Poiste üksikmängus jõudis kõige kaugemale kuuenda paigutusega Mark Lajal, kes finaalis pidi tunnistama kõrgeima paigutusega leeduka Matas Vasiliauskase nappi 6/7(3), 6/2, 6/3 paremust. Lajal võitis esimeses ringis Markus Michelist 6/0, 6/4 ja seejärel poolaka Aleksander Borzychi 6/1, 6/3. Veerandfinaalis sai ta pingelises mängus jagu teise paigutusega leedukast Matas Bruzasest 7/6(6), 7(6(2). Poolfinaalis alistas geimigi loovutamata valgevenelase Mikhail Malakhovichi.

Veerandfinaali jõudis Marten Murrand, kuid kohtus seal hilisema võitja Vasiliauskasega ja kaotas otsustavas setis 0/6, 6/4, 4/6.

Paarismängus jõudsid Hugo Kristianson / Gregory Torim finaali, kuid kaotasid seal tugevale Leedu paarile Bruzas / Vasiliauskas 5/7, 1/6. Poolfinaalis võitsid nad Eesti-Leedu paari Andre-Remi Jakobi / Ugnius Biskauskis 4/6, 6/3, 10/6. Poolfinaali jõudsid ka Oskar Irdoja / Mark Lajal, kes veerandfinaalis alistasid Aare Bedrican Ozmen / Matthias Vetevoolu 6/2, 6/2.

 Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad