Kontaveit jõudis Roomas ülikindla võiduga kaheksa hulka

18.05.2017

Eile Rooma turniiri teises ringis anettkontaveit2naiste maailma esireketi Angelique Kerberi 6/4, 6/0 alistanud Anett Kontaveit (WTA 68) jõudis veerandfinaali, kui alistas täna ülikindlalt 6/1, 6/1 kogenud horvaatlanna Mirjana Lučić-Baroni (WTA 22).

21aastane eestlanna domineeris kohtumist algusest peale ning näitas enesekindlat mängu, misõttu ei tekkinud 35aastasel horvaatlannal tema vastu mingit võimalust. Kui avaseti võitis Kontaveit kõigest 21 minutiga, siis teine sett kestis 34 minutit.

Võit Lučić-Baroni üle tõstis Kontaveiti WTA edetabelis veel kümne koha võrra. Kui esmaspäeval avaldatud WTA edetabelis asus ta 68. kohal, Rooma kvalifikatsiooni võiduga tõusis 66., põhiturniiri avaringi võiduga Andrea Petkovici üle 64. ja eilse eduga maailma esireketi Angelique Kerberi üle 62., siis tänane võit lisas tabelisse veel 85 punkti ja tähendab uue nädala alguses 52. kohta.

Veerandfinaalis kohtub Kontaveit rumeenlanna Simona Halepi (WTA 6) ja venelanna Anastassia Pavljuchenkova (WTA 17) vahelise matši võitjaga.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad