Gorlats ja Nuudi teenisid ühe WTA punkti

18.05.2017

Lisaks Anett Kontaveitile olid sel nädalal vähemtähtsamatel 222-Eevõistlustel osalemas ka teised FedCupi koondislased. Äsja WTA edetabelisse tõusnud Maileen Nuudi (WTA 1149) ja tabelist välja jäänud Valeria Gorlats teenisid kumbki ühe WTA punkti.

Nuudi võistles USAs Naples’is 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF turniiril, kus pääses õnneliku kaotajana põhitabelisse. Kahjuks tuli esimeses ringis pärast avaseti võitu tunnistada 21aastase kanadalanna Carol Zhao (WTA 445) paremust 6/4, 0/6, 0/6.

Gorlats osales Türgis 15 000 dollari uuruse auhinnafondiga ITF turniiril. Kvalifikatsioonis kaks võitu saanud Gorlats pääses põhitabelisse ja alistas esimeses ringis 16aastase hiinlanna Zhuoma Ni Ma 7/5, 7/5. Järgmises ringis pidi ta vastu võtma kaotuse 4/6, 4/6 23aastaselt Boliivia neiult Noelia Zeballoselt (WTA 811).

Avaringi võiduga teenitud WTA punkt on Gorlatsi jaoks väga oluline, sest sellega koos on eestlanna saanud punkte aastas kolmelt võistluselt ja pääseb tagasi WTA edetabelisse. Millisel kohal Nuudi ja Gorlats paiknevad, selgub 29. mail avaldatavas edetabelis.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad