Haigusega võidelnud Kaia Kanepi kaotas veerandfinaali

19.09.2014

kanepi2Kaia Kanepi, kes kannatas Souli 500 000 USD auhinnafondiga turniiril külmetushaiguse käes, võitles veerandfinaalis vapralt, kuid kaotas venelanna Maria Kirilenkole 7:6, 2:6, 3:6.

Kohtumist netist vaadanud tennisetreener Harri Neppi märkas, et Kaia haigusvimm paistis välja. “Kahjuks ta teises-kolmandas setis füüsiliselt enam nii palju ei jõudnud. Eriti kajastus see servigeimides. Siiski oli probleem ka Kaia teise servi tehnikas, sest isegi haigusest nõrgana ei tohiks 21 topeltviga teha. Sellest kaotusest on kahju, sest vastane eksis kohati lubamatult palju ning heas vormis Kaia oleks sellise mängu kindlasti võitnud,” leidis Neppi.

Nagu Neppi kommetaaris juba märgitud, ei olnud Kanepi servi näitajad kuigi head: 21 topeltvea kõrval küll 9 ässa, ent esimese servi õnnestumisprotsent 39. Kokku murdis Kanepi vastase pallingu 6 korral, ise kaotas 10 servigeimi 15st. Ent seekord tuleb statistikasse suhtuda leebemalt, sest Kanepi ei saanud haiguse tõttu endast parimat anda.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad