Hiilgevormis Vladimir Ivanov võitis Venemaal turniiri!

13.09.2014

vladiimiriivanaNeljandana asetatud Vladimir Ivanov (ATP 512.) oli vääramatu Vsevoložskis peetud 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF-i turniiril, kui ta alistas finaali venelase Jevgeni Tjurnevi (923.) koguni 6:1, 6:0!

Kogu turniiri jooksul kaotas Ivanov viies mängus ainult 14 geimi. Finaalis olid punktid Eesti tennisisti kasuks 54:12!! Seetõttu ei tasu imestada Ivanovi ideaalilähedasi näitajaid: pallingul 4 ässa ja 0 topeltviga, murdepallide realiseerimine 5st 5. Vastane ei löönud ühtki ässa ja tegi 6 topeltviga.

Võit tähistas Ivanovi karjääri uut sammu, sest seni oli ta võitnud neli 10 000 USD auhinnafondiga turniiri, ühe neist tänavu suvel Tallinnas ning varem kaks korda Soomes ja korra Kasahstanis. Võit annab Ivanovile maailma edetabelis juurde 27 punkti, mis peaks ta kergitama umbes 430. kohale. See pole siiski Ivanovi karjääri parim koht, mis on hetkel 394.

Paarismängu finaalis kaotasid Ivanov ja valgevenelane Andrei Vassilevski Aleksandr Bublikule ja Richard Muzajevile (Venemaa) 3:6, 6:3, 9:11.

 Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad